Πληροφορίες Defouland.com


Defouland.com είναι ο τόπος αναφοράς αφιερωμένη στα παιχνίδια δράσης στο διαδίκτυο. Όπως και η διαστημική όπερα παιχνίδια, και άλλα FPS τρόμου επιβίωση, Defouland περιλαμβάνει όλα τα είδη των παιχνιδιών δράσης που έκανε τη δόξα αυτού του τρόπου παιχνιδιού
Πάνω από 500 παιχνίδια που συλλέγονται σε Defouland, η συντριπτική πλειοψηφία των σκοπευτών είναι, οι άλλοι είναι παιχνίδια ή παιχνίδια μάχης.

Ποιότητα Defouland.com Χάρτη

Defouland προσφέρει δωρεάν, χωρίς download και χωρίς εγγραφή όλων των παιχνιδιών της. Η φιλοξενία και συντήρηση του δικτυακού τόπου χρηματοδοτούνται αποκλειστικά μέσω διαφημίσεων. Defouland διασφαλίζει βέλτιστη ασφάλεια των ιστοσελίδων του με χειροκίνητο έλεγχο της περιοχής εκτόξευσης και τακτική παρακολούθηση των πολλαπλών προστασίας από ιούς. Bots (αυτοματοποιημένα συστήματα) να παρακολουθούν τακτικά την ιστοσελίδα για την εξασφάλιση υψηλής διαθεσιμότητας καθώς και την περιήγηση στο χώρο με ασφάλεια.

Τα πνευματικά δικαιώματα για Defouland.com

Δομή τοποθεσίας, λογότυπα, εικόνες και παιχνίδια που δημοσιεύονται από Defouland είναι αποκλειστική ιδιοκτησία του Defouland.com. Οποιαδήποτε αντιγραφή απαγορεύεται, εκτός αν μια συμφωνία στο πλαίσιο της εταιρικής σχέσης. Οι δοκιμές Defouland ομάδα, αλλά δεν δημοσιεύει όλα τα παιχνίδια που προσφέρονται στην Defouland.com. Κάθε σχεδιαστής και / ή ο συγγραφέας κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα σε όλα τα παιχνίδια του.

Defouland.com Ιστορία

Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε στο μικρό μυαλό μας όταν ήμασταν ανάπτυξη μια σειρά από παιχνίδια βίντεο αρκετά απλό. Πρόκειται για το "No-Life" και πιστοί οπαδοί του παιχνιδιού και μετά από αρκετές ώρες σκληρής σε σελίδες ιστοσελίδα του προγράμματος, είμαστε ακόμα αποσυμπίεση με ένα καλό παιχνίδι του σουτ και να γκρινιάζουν ξεδίνει. Με κυκλοφόρησε το άγχος και την κοιλιά αυτής της δύσκολης νόστιμο ιταλικό φαγητό (πίτσα φυσικά!), Ξεκινήσαμε την ιδέα ότι ένα site για τα παιχνίδια δράσης είχε πιθανότητες να παρακαλώ. Έχουμε σκάψει λίγο έργου και αποφασίστηκε να καλέσουν Defouland: αναστροφή του κόσμου! Η αρχή είναι απλή, όταν εισέρχονται στον κόσμο της συναισθηματικής απελευθέρωσης, παρέχουν λιγότερο από ένα λεπτό σε ένα παιχνίδι δράσης παίκτη απλά και συγκεκριμένα. Θέλουμε λίγο χάλια και πολύ δράση!

Μετά από μήνες ψάχνουν για τα παιχνίδια, τον προγραμματισμό και το σχεδιασμό, ξεκινήσαμε τις δοκιμές ελέγχου τον Απρίλιο του 2009 και εγκαινιάστηκε επίσημα το site τον επόμενο μήνα. Και μετά; Δεν κάνει σημαντικές αναθεωρήσεις στην ιστοσελίδα αλλά υποσχέθηκε, μόλις ένα μονοπάτι διασχίζει μας ένα καλό παιχνίδι δράσης, θα δοκιμάσετε ό, τι είναι δυνατόν για να σας προσφέρουμε!

Επικοινωνία Defouland.com

Για να επικοινωνήσετε με το Defouland ομάδα, στείλτε μας email στο:.webmaster@defouland.com

Χάρτης Defouland.com

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να αποκτήσετε πρόσβαση στις sitemap:.
-.Χάρτης.
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα των URL:.
-.Λίστας διευθύνσεων URL.


Επιστροφή στα Παιχνίδια Δράσης

Ελληνικά