Астероидот игри

Најди ги во оваа категорија сите игри на астероиди Defouland. Игри се првите игри астероиди вселенска опера што ја видоа првите неколку дена со конзоли во 80 '. Во игра е едноставна, играчот контролира брод во простор и ги уништува сите форми кои го опкружуваат. Добар за патување низ времето ^ ^

Простор Опера
Поврзани категорија

Снимајте нив
Поврзани категорија

Снимајте игри
Поврзани категорија

Македонски