Пукачка игра во ѕвездите

Вие сте тука: Дома Астероидот игри Пукачка игра во ѕвездите

Правилно Ориент на пиштол за да пука на сите непријатели. Користете го глувчето за водење на барел.
52% сакам оваа игра
Македонски