Артилериски игра

Вие сте тука: Дома Војник игри Артилериски игра

По завршувањето на обуката ветеран војник, ќе одат во мисии за вашата нација. Користете QZDS да се движат, лев клик на глувчето да се пука, 1-5 копчиња за промена на оружје и Shift за да се кандидира.
74% сакам оваа игра
Македонски