Далечински игра со пукање

Вие сте тука: Дома Игри дуел Далечински игра со пукање

Силеџии се киднапирани малку Симон најде голем дијамант. Лице секој бенд да го најдете вашиот придружник. Користете лев клик на глувчето да се стремите и фотографирајте.
93% сакам оваа игра
Македонски