Слушајте музика

Вие сте тука: Дома Музика игри Слушајте музика

По долго време на борбите, снимки galore и масакри на зомби, ние нудиме кратка пауза со оваа игра многу релаксирачки, но многу волшебна сеедно. Соберат сите форми проектиран од страна на музиката за да заработи најмногу поени. Жолта и виолетова форми се бонуси, црвени форми се казни. Движете го глувчето да се игра.
77% сакам оваа игра
Македонски