Снимање на џуџиња

Вие сте тука: Дома Игри Снимање на џуџиња

На џуџиња се обидуваат да украдат подароци од Дедо Мраз, да им помогне да ловат. КористетеQSZD.да се движат,.1234.да се промени оружје и.лев клик.глувчето за да цел и фотографирајте.
72% сакам оваа игра
Македонски