Започнете со сет од снег топови

Вие сте тука: Дома Shot игри Започнете со сет од снег топови

За љубителите на зимските спортови, ова е игра за да се почне со снег пиштол. Цел пиштол правилно, мерач и моќта на ударот, да ги експлоатираат потенцијал да стигне до враќа валани гигант бонуси! Среќно!

Копчиња:.
Лево и десно стрелките.
: Поместување на барел.
Горе-долу стрелките.: Зголеми или намали моќта на огнот.
Празно место.: Пукаат.
60% сакам оваа игра
Македонски