Обука игри во снимањето

Оваа категорија ги вклучува сите игри на Défouland оган обука. Тие имаат иста игра како FPS игри, можеме да видиме нашата средина преку очите на херојот. Добар снимање сесија :)

Лов игри
Поврзани категорија

FPS игри
Поврзани категорија

Снајперистот игри
Поврзани категорија

Македонски