Рефлексна игри

Категоријата на рефлекс игри вклучува сите игри кои бараат посебно внимание за да на плеерот. Од една секунда до друг, опасноста може да вклучи голем пресврт на ситуацијата може да се појават, во кратки треба да се тестираат вашата способност да се прилагодат! Со среќа :)

Вештина
Поврзани категорија

Аркадата
Поврзани категорија

Игри Dodge
Поврзани категорија

Брзина игри
Поврзани категорија

Музика игри
Поврзани категорија

Македонски