Поставува на самоуништување

Најди ги во оваа категорија Сите игри Defouland на самоуништување. А во собата на самоуништување е видео игра каде што играчот одлучува смртта на карактер тој контроли. Слики, музика, ѕидови, бомби, алкохол ... сите средства се добри да го убие (времето!). Илузии добро;)

Тркачки Игри-продолжи
Поврзани категорија

Игри на крвопролевање
Поврзани категорија

Пародија игри
Поврзани категорија

Македонски