Снимајте нив

Најди ги во оваа категорија Игри Снимајте нив Defouland. А играта е Ем на пука "на играта каде што играчот контролира вселенски брод во област каде што на сценографијата е бавно напредува. Играчот го уништува максимална непријател единица да се соберат бонусите. Овој антички стил на игра многу добро во состојба да се прилагодат на новите технолошки можности. Тоа ви овозможува да видите:)

Астероидот игри
Поврзани категорија

Простор Опера
Поврзани категорија

Снимајте игри
Поврзани категорија

Македонски