Информации Defouland.com


Defouland.com е референтна сајт посветен на акција игри на интернет. Како и игри вселенска опера, и други опстанок хорор FPS, Defouland вклучува сите видови на акциона игра што го направија слава на оваа игра на владата
Над 500 игри се собираат во Defouland, огромното мнозинство на стрелците се, другите се аркадни игри или борејќи игри.

Квалитет на Повелбата Defouland.com

Defouland нуди слободен, нема download и без регистрација на сите игри. На хостинг и сајт одржување се финансирани само преку рекламирање. Defouland обезбедува оптимална безбедност на својата интернет страници со рачна проверка на лансирањето сајт и редовно следење на повеќе антивирус. Ботови (автоматски роботи) редовно следење на сајт за да се обезбеди висока достапност, како и сурфањето на сајтот безбедно.

Авторски права на Defouland.com

Мапа на структура, логоа, screenshot-и игри објавени од страна Defouland се во ексклузивна сопственост на Defouland.com. Секое копирање е забрането, освен ако на договор во партнерство. Тимот Defouland тестови, но не ги објавуваат сите игри понудени на Defouland.com. Секој дизајнер и / или авторот има авторските права за сите нејзини игри.

Историја Defouland.com

Овој сајт е формирана во нашата мала главите кога бевме развивање на серија од видео игри прилично јасен. Тоа е "Не-Life" и diehard фанови на играта и по неколку часа на тешко да програма сајт страници, ние се уште декомпресија со добра игра на Снимајте и дават да ги споделите со исклучување пареа. Со стресот ослободен и стомакот на овој паметен вкусна италијанска храна (пица се разбира!), Ние се оддаде на идејата дека еден сајт на акција игри имаа своите шанси да се молам. Ние ископа мал проект и беше одлучено да се јавите Defouland: релаксирање на светот! Принципот е едноставен, еднаш да влезат во светот на емоционална порака, да обезбеди помалку од една минута да играч акциона игра едноставен и бетон. Ние сакаме некои глупости и многу акција!

По неколку месеци потрага за игри, програмирање и дизајн, го промовиравме контрола тестови во април 2009 година и беше официјално промовирана на сајтот на следниот месец. И после? Тоа не направи големи ревизии на сајт, но вети, штом еден ја преминува нашиот пат добра акциона игра, ќе се обиде што е можно за да ви нуди!

Контакт Defouland.com

Да се ​​јавите во тим Defouland, ни пишете на:.webmaster@defouland.com

Мапа на сајтот Defouland.com

Кликнете на линкот подолу за да пристапите до Мапа на сајтот:.
-.Мапа на сајтот.
Кликнете на следниот линк за да пристапите до листата на URL:.
-.URL на листата.


Назад кон акцијата игри

Македонски