Game adrese

Ju jeni këtu: Shtëpi Aftësi Game adrese

Kjo lojë e aftësi si playability e xhiruar ato. Këtu ne duhet të shmangin Zi kulmin dhe korrin bonus. Disa nga këto që ne të kundërt në mënyrat e ndryshme të luajë për disa sekonda.
Përdorni miun për të lëvizur.
61% love këtë lojë
Shqip