Lojra Avionët luftarakë

Ju jeni këtu: Shtëpi Flying lojëra të Luftës Lojra Avionët luftarakë

Bëhuni një pilot i Forcave Ajrore në Luftën e Dytë Botërore dhe të shkatërrojë të gjithë avionët e armikut që bombardoi territorin tuaj. Përdorni arrow çelësat për të lëvizur dhe spacebar për të xhiruar.
75% love këtë lojë
Shqip