Lojra Archer

Gjej të gjitha në këtë kategori lojra Archer Defouland. Lojra mbulojë të gjitha lojrat e Bowman ku lojtari është një archer në mbretërinë. Të armatosur me hark dhe shigjetë, shigjetari është një element kyç i ushtrisë. Postuar në sfond, të shtënat e tij eliminuar njësitë e armikut dhe për të lehtësuar sulmin e njësive të tjera. Good luck!

Shot lojra
Linked kategori

Shqip