Lojra asteroid

Gjej në këtë kategori të gjitha lojërat e asteroids Defouland. Lojërat janë parë games Asteroids opera Space që pashë ditët e para me consoles në 80 '. The gameplay është e thjeshtë, lojtari kontrollon një anije në hapësirë ​​dhe shkatërron të gjitha format që e rrethojnë atë. Udhëtimit mirë koha ^ ^

Space Opera
Linked kategori

Xhiruar ato
Linked kategori

Shoot Lojra
Linked kategori

Shqip