Bakteret-kundra sulm

Ju jeni këtu: Shtëpi Casse-Briques Bakteret-kundra sulm

Këtu është një origjinal të vogël Breakout ju jeni një bakter që hyn brenda nga goja e karaktere të ndryshme. Pushim dhëmbët toutess që vijnë me miun për të lëvizur tabaka dhe e la klikoni për të hedhur topin.
72% love këtë lojë
Shqip