Breakout me një përbindësh nga ferri

Ju jeni këtu: Shtëpi Casse-Briques Breakout me një përbindësh nga ferri

Banorët e ferrit kanë të drejtë të ketë fun! Kjo është veçanërisht një tifoz i lojrave breakout! Përdorimi X për t'i dhënë më shumë pushtet për topin dhe arrow çelësat për të lëvizur përbindësh.
54% love këtë lojë
Shqip