Breakout Online

Ju jeni këtu: Shtëpi Casse-Briques Breakout Online

Kjo lojë e Breakout kërkon disa gameplay. Për të dërguar topin në njërën anë të dritares, ju duhet të fitojë vrullin reagim prapa bar në vendin e parë dhe përgjimi topin në një të dytë. Përdorimmouse.për të lëvizur bar.
0% love këtë lojë
Shqip