Lojra Dodge

Gjeni në këtë kategori të gjitha lojrat e dredhi Defouland. Lojra Dodge jane video games, ku qëllimi është për të shmangur, dredhi, shtirje gjitha kurthe dhe armiq rreth lojtar. Browse rrugën e pa prekur muret, për të shmangur shiut e spikes vdekjeprurëse, duke lëvizur pengesat rreme ...

Aftësi
Linked kategori

Lojra
Linked kategori

Lojra refleks
Linked kategori

Speed ​​lojra
Linked kategori

Lojra muzikë
Linked kategori

Shqip