2 lojë kujdes të madh

Ju jeni këtu: Shtëpi Lojra Dodge 2 lojë kujdes të madh

Si hap i parë, ky episod të dytë jeni gjithmonë të kërkoni aq shumë vëmendje dhe durim për të kapërcyer çdo nivel. Përdorni arrow çelësat për të lëvizur.
81% love këtë lojë
Shqip