Paprekur, jo të marra

Ju jeni këtu: Shtëpi Lojra Dodge Paprekur, jo të marra

Shmangni të gjitha topat e kuqe që rrotullohen rreth jush. Sa më gjatë që qëndrojnë dhe vështirësisë rritet me topa të reja të kuqe. Përdorni miun për të lëvizur.
83% love këtë lojë
Shqip