Lojra duel

Kjo kategori përfshin të gjitha lojra duel Defouland. Lojra duel janë lojëra video që duken si një shumë e tipit lojra Worms. Për të mposhtur kundërshtarin, lojtari duhet të gjejnë ekuilibrin e duhur mes pushtetit dhe saktësi. Good luck!

Beat Them All
Linked kategori

Luftimin e Lojrave
Linked kategori

Shqip