Pinball lojra

Gjeni në këtë kategori e lojrave Defouland Pinball. Lojtar Pinball në bare, përshtatet shumë mirë në kompjuter dhe një shumë e efekteve janë shtuar shpesh. Dhe këtu, nuk ka nevojë për pjesë të ^ ^

Pacman lojra
Linked kategori

Tetris lojra
Linked kategori

Lojra Snake
Linked kategori

Lojra Mole
Linked kategori

Space Invaders lojë
Linked kategori

Casse-Briques
Linked kategori

Shqip