Hack dhe Slash lojra

Kjo kategori përfshin të gjitha Hack lojra dhe Slash Defouland. Një lojë është një kollë e thatë dhe çaj lojë video të tilla si "Beat Them All" me karaktere të pajisur me shpata, thika apo armë të tjera. Fjalë për fjalë, "Hack dhe Slash" përkthehet në "Fetë dhe prerë", lojtari kontrollon një hero të pajisur në mënyrë zakonisht me një shpatë dhe plagë të gjithë kundërshtarët e tij deri në dispozicion. Mish të mirë!

Beat Them All
Linked kategori

Shqip