Lojra helikopter

Gjeni në këtë kategori gjitha Defouland lojra helikopter. Lojra mbulojë të gjitha lojërat helikopter ku lojtari kontrollon një helikopter i ushtrisë. Pajisur me automatikë dhe raketa, objektivi është për të neutralizuar pikat strategjike e bazës së armikut dhe nganjëherë për të rimarrë ushtarë humbur. Kanë një fluturim të mirë!

Lojra tank
Linked kategori

Lojra ushtar
Linked kategori

Lojra ushtarake
Linked kategori

Lojra robot
Linked kategori

Shqip