Defouland.com - Ndihmë

Ju do të gjeni më poshtë një informacion pak e nevojshme në rast të problemeve.

Lojërat nuk do të fillojë, çfarë duhet të bëj?.

1 - Instalo Flash Player.
2 - Instalo Shockwave Player,.
3 - Shko tek faqja lojë dhe të presim.
4 - faqe Reload përdorur F5.
5 - Klikoni në vend duhet të jetë animacion.
6 - Shtypni hapësirë.
7 - Klikoni në lojë me butonin e djathtë dhe klikoni "Forward".

Shfaqjet e lojës, por e pamundur për të luajtur, çfarë duhet të bëj?.

1 - Nëse ju nuk e dini anglisht, ju lutem vizitoni tona.fjalor anglisht video games frëngjisht.
2 - Klikoni majtas është përdorur për të zgjedhur artikuj në animacion flash, ju lutemi klikoni në atë që ju shihni në ekran për të luajtur.
3 - Shtypni hapësirë.
4 - Çelësat arrow janë përdorur shpesh për të drejtuar një karakter.

Kontaktoni Defouland.com

Për të kontaktuar Defouland ekip, na dërgoni me email në:.
webmaster@defouland.com


Kthehu tek Lojra të Veprimit

Shqip