Defouland.com Informacione


Defouland.com është faqja referencë dedikuar për lojëra të veprimit në internet. Ashtu si Opera lojra Hapësirë ​​dhe FPS tjera horror mbijetesës, Defouland përfshin të gjitha llojet e lojës veprim që bëra lavdinë e kësaj mode lojë
Mbi 500 lojra janë mbledhur në Defouland, shumica dërrmuese e rekreativë janë, të tjerat janë lojëra arcade ose lojra luftuar.

Karta Quality Defouland.com

Defouland ofron falas, asnjë shkarko dhe pa regjistrimin e të gjitha lojrat e saj. Hosting dhe mirëmbajtja faqe janë financuar vetëm përmes reklamave. Defouland siguron sigurinë optimal të faqeve të saj të internetit me një kontroll manual të faqes nisur dhe monitorimin e rregullt të antivirus shumëfishtë. Bots (robots automatizuar) rregullisht të monitoruar site për të siguruar disponueshmërinë e lartë, si dhe surfing faqen e sigurtë.

E drejta e autorit në Defouland.com

Struktura e Site, logot, screenshots dhe lojra publikuara nga Defouland janë pronë ekskluzive e Defouland.com. Çdo kopjimi është i ndaluar nëse një marrëveshje në partneritet. Testet Defouland e ekipit, por nuk publikon të gjitha lojrat e ofruara në Defouland.com. Çdo stilist dhe / ose autori mban të drejtën e autorit për të gjitha lojrat e saj.

Defouland.com Historia

Kjo faqe u krijua në kokat tona të vegjël, kur ne ishim në zhvillim një seri e lojrave video mjaft i drejtë përpara. Kjo është "Jo-Jetë" dhe diehard tifozët e lojës dhe pas disa orë të vështirë për faqet e site të programit, ne ende decompressing me një lojë të mirë e xhiruar edhe bezdis të shfryj. Me stresin lëshuar dhe bark të këtij gjellë të shijshme plot italiane i pica natyrisht!), Ne hyrë në idenë se një vend në lojëra të veprimit pati shanset e saj për të kënaqur. Ne gërmuan një projekt të vogël dhe u vendos të thërrasë Defouland: unwinding i botës! Parimi është i thjeshtë, pasi të hyjnë në botën e lirimit emocionale, për të siguruar më pak se një minutë në një lojë të veprimit lojtar të thjeshtë dhe konkrete. Ne duam disa mut dhe shumë e veprimit!

Pas disa muajsh në kërkim për lojra programimit dhe dizajnit, ne kemi nisur testet e kontrollit në prill 2009 dhe u lançua zyrtarisht faqen muajin e ardhshëm. Dhe pas? Ajo nuk ka të bëjë ndryshimet e mëdha në vend, por premtoi se, sa më shpejt si një kalon rruga tonë një lojë të mirë të veprimit, ju provoni çdo gjë është e mundur që të ju ofrojmë!

Kontaktoni Defouland.com

Për të kontaktuar Defouland ekip, na dërgoni me email në:.webmaster@defouland.com

Defouland.com Sitemap

Klikoni mbi lidhjen e mëposhtme për të hyrë në sitemap:.
-.Harta e faqes.
Klikoni mbi lidhjen e mëposhtme për të hyrë në listën e URL:.
-.Lista e URL.


Kthehu tek Lojra të Veprimit

Shqip