Listen to Music

Ju jeni këtu: Shtëpi Lojra muzikë Listen to Music

Pas orë të gjata të luftës, të shtëna bollëk dhe masakrat e zombies, ne ofrojmë një pushim të shkurtër me këtë lojë shumë të relaksuar, por megjithatë shumë joshës. Mblidhni të gjitha format e projektuara nga muzikë për të fituar më shumë pikë. Forma të verdhë dhe vjollcë janë shpërblimet, forma të kuqe janë dënime. Lëviz miun për të luajtur.
77% love këtë lojë
Shqip