Lojra perëndimore

Gjeni në këtë kategori e lojrave perëndimore Defouland. Nëse ju pëlqen Luky Luka apo filmat amerikanë të 50 në perëndim të madh egër, ju jeni një tifoz i kësaj kategorie. Lojtar është një kauboj nga perëndimi dhe shumë më të rrezikshëm për të shkaktuar të rajonit ....

Pirate lojra
Linked kategori

Shqip