Shot lojra

Gjeni në këtë kategori gjitha shtënë lojra Defouland. Lojra Shot janë lojëra video ku lojtari kontrollon një mjet për të nisur një projektil. Manovrim një katapultë, të trajtojë një armë dhe shumë instrumente të tjera për projektim topa, bomba, kafshë dhe gjëra të tjera ... Manovrave të mirë!

Lojra Archer
Linked kategori

Shqip