Xhirimi Lojrat

Kjo kategori përfshin të gjitha Defouland qitje lojra. Vështirësia e lojrave shtënat vjen poshtë për aftësinë e lojtarit të duhur qëllimi për të xhiruar objektivat! Qitje lojra janë lojëra në video 2D flash ku lojtari kontrollon një hero përmes dhe përmes të armatosur për të xhiruar poshtë armiq të cilët janë duke u përpjekur të ftohtë se ... Good luck!

Lojra infiltrimit
Linked kategori

Shqip