Shoot kukudhët

Ju jeni këtu: Shtëpi Xhirimi Lojrat Shoot kukudhët

Kukudhët janë duke u përpjekur për të vjedhur dhurata nga Santa Claus, të ndihmojë ata gjueti. PërdorimQSZD.për të lëvizur,.1234.për të ndryshuar armë dhe.Majtas kliko.miun dhe qëllimi për të xhiruar.
72% love këtë lojë
Shqip