Space Invaders lojë

Gjej në këtë kategori çdo lojë e pushtuesit Defouland Space. Të lojra lojra Hapësirë ​​pushtuesit Arcade janë konsideruar si i pari i këtij lloji xhiruar ato. Lojtar kontrollon një anije kozmike dhe xhiruar në pushtuesve.

Pacman lojra
Linked kategori

Tetris lojra
Linked kategori

Lojra Snake
Linked kategori

Lojra Mole
Linked kategori

Pinball lojra
Linked kategori

Casse-Briques
Linked kategori

Shqip