Space Opera

Gjeni në këtë kategori të gjitha lojrat e Space Opera Defouland. Space Opera është një luajë një lojë video ku historia, skenë dhe pamje janë kryer në hapësirë. Lojtar zakonisht kontrollon një anije kozmike të pajisur me një gamë të madhe të armëve për të siguruar, të pushtuar ose kontroll një zonë të galaksisë. Fluturim të mirë:)

Lojra asteroid
Linked kategori

Xhiruar ato
Linked kategori

Shoot Lojra
Linked kategori

Shqip