Lojra tank

Gjeni në këtë kategori gjitha tank lojra Defouland. Tank lojra së bashku të gjitha ndeshjet ku lojtari është në komandën e një tank. Lojtar kontrollon tank në zonat e konfliktit dhe në pluhur të gjitha njësitë e ushtrisë kundërshtare për fitoren përfundimtare!

Lojra ushtar
Linked kategori

Lojra ushtarake
Linked kategori

Lojra helikopter
Linked kategori

Lojra robot
Linked kategori

Shqip