Lojra ushtar

Kjo kategori përfshin të gjitha lojërat e Defouland ushtar. Lojra ushtar janë lojëra që të sjellë së bashku të gjitha njësitë ushtarake që kryejnë misionin e tyre në këmbë. Gjej këmbësorisë, paratrupave, në grupe apo individualisht, depërtojnë në zonën e konfliktit dhe për të hequr të gjithë ushtarët nga kampi kundërshtare. Zvarritje ushtarë!

Lojra tank
Linked kategori

Lojra ushtarake
Linked kategori

Lojra helikopter
Linked kategori

Lojra robot
Linked kategori

Shqip