Lojra ushtarake

Gjeni në këtë kategori gjitha lojrat ushtarake Defouland. Lojra ushtarake të mbulojë të gjitha video games që ofrojnë për të luajtur me disa regjimente të ushtrisë. Lojtar kontrollon ushtarë, tanke dhe aeroplanë luftarakë të hequr të gjitha njësitë e ushtrisë kundërshtare. Disa nga lojrat karakteristikë vetëm për t'u përballur me regjimentet e ndryshme të ushtrisë kundërshtare. Good luck!

Lojra tank
Linked kategori

Lojra ushtar
Linked kategori

Lojra helikopter
Linked kategori

Lojra robot
Linked kategori

Shqip