Një vajzë e re lufton pushtuesit

Ju jeni këtu: Shtëpi Xhiruar ato Një vajzë e re lufton pushtuesit

Hiq të gjitha monsters vogla që destabilizojnë qetësinë e mjedisit tuaj. Përdorimarrow çelësat.dhe për të lëvizur.bar hapësirë.për të xhiruar.
75% love këtë lojë
Shqip