Shoot Lojra

Gjej kategorinë më të madh të Defouland gjitha rekreativë. Rekreativë janë karakterizuar nga një mënyrë të vetme: lojtar kontrollon një pajisje, e pajisur gjithnjë me një mitraloz të paktën, dhe ai shkon me qëllim të shkatërrimit të të gjitha formave dhe objekteve që e rrethojnë atë. Një lloj i shkëlqyer i lojës për të lënë jashtë me avull!

Lojra asteroid
Linked kategori

Space Opera
Linked kategori

Xhiruar ato
Linked kategori

Shqip